Τα αλμυρά κέικ σερβίρονται ως ορεκτικό ενώ είναι και πολύ ωραία ιδέα για σνακ. Φτιάχνουμε ένα κέικ με κιμά, ιδανικό για το γραφείο αλλά και για κολατσιό για τα παιδιά.
Υλικά
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε καρεδάκια
- 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 300γρ. κιμά blend
- 2 αβγά
- 200γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 120ml γάλα
- 1 κουτ. γλυκού βασιλικό ψιλοκομμένο
- 200γρ. μοτσαρέλα, ψιλοκομμένη
- λίγο βούτυρο για το σκεύος
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Η εκτέλεση εδώ: olivemagazine.gr
Συνταγή: Γιώργος Δημητρακόπουλος
Φωτογραφία: Studiom.com – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Styling: Κατερίνα Λυκουρέση