Ο Λάμπρος Βακιάρος μας φτιάχνει γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά που φτιάχνεται σε μισή ώρα και μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.
Βρείτε ολόκληρη την συνταγή στο www.olivemagazine.gr
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα κόντρα, σε λεπτές λωρίδες
- 45γρ. + 45γρ. ελαιόλαδο
- 1 καρότο σε κύβους 0.5 εκ.
- 1 κόκκινη πιπεριά, σε μεγάλους κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά, σε μεγάλους κύβους
- 3 μικρά κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα
- 250γρ. μανιτάρια κομμένα στα 6
- 200γρ. μπρόκολο σε πολύ μικρά μπουκετάκια
- 70γρ. καβουρδισμένα κάσιους, σπασμένα στο χέρι
- λευκό σουσάμι για το γαρνίρισμα
- ρύζι μπασμάτι για το σερβίρισμα
- 240γρ. ξίδι με ρόδι
- 130γρ. σόγια
- 40γρ. μέλι
- λίγο τριμμένο τζίντζερ