Για ένα υπέροχο γρήγορο γεύμα με άρωμα Ταϊλάνδης από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!
Δείτε τα υλικά και διαβάστε την εκτέλεση στο argiro.gr
Για τη μαρινάδα
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
400 γρ. μοσχάρι
Για τη σάλτσα
1/2 φλ. ζωμός κότας
3 κ.σ. oyster sauce
1 κ.σ. fish sauce
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
Για το stir-fry
1 μικρό κεφάλι μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε στικς
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο σε στικς
3 κ.σ. κρασί
1 κ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό
1 κ.σ. ασιατικό σουσαμέλαιο
2-3 κ.σ. σπορέλαιο
Διαβάστε περισσότερα: https://www.argiro.gr/recipe/tailandeziko-stir-fry/