Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για ένα υπέροχο γρήγορο γεύμα με άρωμα Ταϊλάνδης από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Δείτε τα υλικά και διαβάστε την εκτέλεση στο argiro.gr

Για τη μαρινάδα
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
400 γρ. μοσχάρι
Για τη σάλτσα
1/2 φλ. ζωμός κότας
3 κ.σ. oyster sauce
1 κ.σ. fish sauce
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
Για το stir-fry
1 μικρό κεφάλι μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε στικς
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο σε στικς
3 κ.σ. κρασί
1 κ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό
1 κ.σ. ασιατικό σουσαμέλαιο
2-3 κ.σ. σπορέλαιο

Διαβάστε περισσότερα: https://www.argiro.gr/recipe/tailandeziko-stir-fry/