Ο Greek Butcher σε συνεργασία με τους κορυφαίους συλλέκτες & παραγωγούς της Ελλάδας, δημιουργεί ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας!
Αφυδατωμένο μανιτάρι Ζαρκαδίσιο (Macrolepiota Porcera)! Με υπέροχο nutty άρωμα και πλούσια γεύση, θυμίζει λίγο ομπρέλα… εξού η ονομασία parasol* mushroom στα αγγλικά.
Οδηγίες Μαγειρέματος
Πριν τα μαγειρέψετε τα αφήνετε να μουσκέψουν για μισή ώρα περίπου σε χλιαρό νερό ή ζωμό κότας. Ενάμισι φλυτζάνι είναι αρκετό για περίπου 25g αποξηραμένα μανιτάρια. Αφού μαλακώσουν, τα στραγγίζετε με τα χέρια σας και μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα όπως και τα φρέσκα! Μπορείτε να τα σωτάρετε και να τα σβήσετε με κρασί ή άλλο ποτό. Το νερό όπου μούσκεψαν τα μανιτάρια, έχει πολύ δυνατή γεύση και αφού το φιλτράρετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα αντικαθιστώντας ζωμούς κρέατος ή το νερό που ενδεχομένως χρειάζεται η συνταγή σας.
Δοκιμάστε σε σάλτσες, ριζότο ή ζυμαρικά.
€5,70
Εξαντλημένο