Τα Spaghetti di Canossa γεννιούνται από την επεξεργασία 100% ιταλικού σκληρού σίτου που καλλιεργείται στο κτήμα Cuniola, στην περιοχή Ferrara. Οι απαρχές αυτής της μορφής ζυμαρικών είναι αλληλένδετες με τον αραβικό πολιτισμό του 9ου αιώνα και στη συνέχεια επανεμφανίζονται σε έγγραφα που αναφέρονται στη Σικελία, τη Σαρδηνία και τη Λιγουρία κατά τον 12ο αιώνα και μετά. Αυτό που κάνει τα σπαγγέτι Canossa μοναδικά είναι η μερική επεξεργασία σκληρού σίτου για την παραγωγή ενός σιμιγδαλιού με υψηλές οργανοληπτικές ιδιότητες, ώστε να γίνει ιδιαίτερα εύπεπτο. Η τραχιά, ανάγλυφη επιφάνειά τους δένει υπέροχα με τις σάλτσες και τα καρυκεύματα που θα χρησιμοποιήσετε.
Στον κύκλο ζωής του ζυμαρικού τον οποίο θα βρείτε σε κάθε συσκευασία, μπορείτε να παρακολουθήσετε με λεπτομέρεια τις διαδικασίες από τη σπορά έως το τελικό προϊόν.
Διατροφική Αξία
Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 347
Λιπαρά 1,1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 g
Φυτικές ίνες 4,2 g Αλάτι 0,004 g
Υδατάνθρακες 67 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 g
Πρωτεΐνη 15 g
Χρόνος βρασμού 7/8 λεπτά
Τα ζυμαρικά di Canossa έχουν υψηλή διατροφική αξία με 15g πρωτεΐνης ανά 100g, είναι ιδιαίτερα εύπεπτα και αποτελούν μια υγιεινή προσθήκη στη διατροφή σας.
€3,20