SKU: ΕΙΔ0000743

Pasta Di Canossa – i Fusilli 500g

Τα ζυμαρικά Fusilli di Canossa παράγονται αποκλειστικά από σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται στην ύπαιθρο του San Martino di Ferrara. Ο όρος fusillo έχει ναπολιτάνικη προέλευση καθώς στην περιοχή της Καμπανίας παρήχθησαν για πρώτη φορά ζυμαρικά με αυτό το σχήμα, χρησιμοποιώντας ένα σίδερο τετράγωνης τομής παρόμοιο με τον άξονα των κλωστικών μηχανών. Οι σπείρες του Fusilli di Canossa, αυστηρά σχεδιασμένες σε μπρούτζο, είναι πιο φαρδιές από το μέσο όρο, ώστε να αποκτήσουν ένα σχήμα που αγκαλιάζει και διατηρεί περισσότερη σάλτσα.

Σε όλες τις φάσεις παραγωγής των ζυμαρικών μας, διενεργούμε σχολαστικούς ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι φτάνουμε στα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει: από τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της πίεσης σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας, μέχρι την εξέταση των ζυμαρικών κατά τη διάρκεια του στεγνώματος καθώς και μετά. Κάθε παρτίδα δοκιμάζεται και αξιολογείται.  Γιατί μόνο αν περάσουν όλοι οι έλεγχοι, γεννιέται η Pasta di Canossa.

Μια συνταγή για εσάς!

Τοποθετήστε πέστο σε ένα μπολ αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει τα ζυμαρικά και σκεπάστε το με ένα πιάτο ή μεμβράνη, γιατί διαφορετικά μπορεί να σκουρύνει. Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε με τρυπητή κουτάλα κατευθείαν στο μπολ με το πέστο. Ανακατεύετε προσεκτικά μαζί με λίγο ωμό λάδι. Σερβίρετε διακοσμημένο με κουκουνάρι και νιφάδες πεκορίνο.

Στον κύκλο ζωής του ζυμαρικού τον οποίο θα βρείτε σε κάθε συσκευασία, μπορείτε να παρακολουθήσετε με λεπτομέρεια τις διαδικασίες από τη σπορά έως το τελικό προϊόν.

Διατροφική Αξία

Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 347
Λιπαρά 1,1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 g
Φυτικές ίνες 4,2 g Αλάτι 0,004 g
Υδατάνθρακες 67 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 g
Πρωτεΐνη 15 g

Χρόνος βρασμού 7/8 λεπτά

Τα ζυμαρικά di Canossa έχουν υψηλή διατροφική αξία με 15g πρωτεΐνης ανά 100g, είναι ιδιαίτερα εύπεπτα και αποτελούν μια υγιεινή προσθήκη στη διατροφή σας.

3,20

Δείτε επίσης..

Εγγραφείτε στο Newsletter μας