Το ζυμαρικό Maccherone di Canossa παράγεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται στο Tenuta Cuniola. Ο σεβασμός στον χρόνο που χρειάζεται ώστε το σιτάρι να αναπτυχθεί χωρίς βία και παρεμβολές είναι βασική αρχή στην Di Canossa. Ζυμαρικά ποιότητας που παράγονται σε χάλκινα καλούπια και στεγνώνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε το άρωμα και η γεύση τους να είναι μοναδικά. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αποτελούν μια υγιεινή και γευστική προσθήκη στη διατροφή σας!
Στον κύκλο ζωής του ζυμαρικού τον οποίο θα βρείτε σε κάθε συσκευασία, μπορείτε να παρακολουθήσετε με λεπτομέρεια τις διαδικασίες από τη σπορά έως το τελικό προϊόν.
Διατροφική Αξία
Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 347
Λιπαρά 1,1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 g
Φυτικές ίνες 4,2 g Αλάτι 0,004 g
Υδατάνθρακες 67 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 g
Πρωτεΐνη 15 g
Χρόνος βρασμού 10/11 λεπτά
Τα ζυμαρικά di Canossa έχουν υψηλή διατροφική αξία με 15g πρωτεΐνης ανά 100g, είναι ιδιαίτερα εύπεπτα και αποτελούν μια υγιεινή προσθήκη στη διατροφή σας.
€3,20