Το Pennone di Canossa δημιουργήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας ενός ζυμαρικού που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερη σάλτσα από τα παραδοσιακά ζυμαρικά. Η τρύπα τους είναι μεγαλύτερη κατά μέσο όρο από τα άλλα ζυμαρικά και το πλάτος της λοξής κοπής, της επιτρέπει να μαζεύει περισσότερη σάλτσα και καρυκεύματα. Η μερική επεξεργασία του σιμιγδαλιού, που λαμβάνεται αποκλειστικά από καλλιέργειές σκληρού σίτου, αφήνει στους κόκκους μια επιπλέον στρώση πίτουρου σε σύγκριση με το παραδοσιακό σιμιγδάλι, καθιστώντας τα ζυμαρικά Canossa εξαιρετικά εύπεπτα. Τέλος, το μπρούτζινο καλούπι δίνει το χρώμα, τη συνοχή και μια ιδιαίτερη τραχύτητα που του επιτρέπει να απορροφά καλύτερα καρυκεύματα και σάλτσες.
Στον κύκλο ζωής του ζυμαρικού τον οποίο θα βρείτε σε κάθε συσκευασία, μπορείτε να παρακολουθήσετε με λεπτομέρεια τις διαδικασίες από τη σπορά έως το τελικό προϊόν.
Διατροφική Αξία
Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 347
Λιπαρά 1,1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 g
Φυτικές ίνες 4,2 g Αλάτι 0,004 g
Υδατάνθρακες 67 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 g
Πρωτεΐνη 15 g
Χρόνος βρασμού 12/13 λεπτά
Τα ζυμαρικά di Canossa έχουν υψηλή διατροφική αξία με 15g πρωτεΐνης ανά 100g, είναι ιδιαίτερα εύπεπτα και αποτελούν μια υγιεινή προσθήκη στη διατροφή σας.
€3,20