Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακό, εξαιρετικό, παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας Μάκρης, πολύ χαμηλής οξύτητας & μοναδικής προσωπικότητας, χάρη στο μικροκλίμα της περιοχής και την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων, από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η φρουτώδης γεύση, μεσαίας έως υψηλής έντασης, με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς και νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας και φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του, σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Πολύπλοκο στη γεύση ωστόσο ντελικάτο με μέτριας έντασης πικρές και πικάντικες νότες. Προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα, είτε με τη συνοδεία ψωμιού και παξιμαδιού.
Το πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια 824kcal
Υδατάνθρακες 0g εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Λιπαρά 91,6g εκ των οποίων κορεσμένα 12,2g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 0g
€12,50