Η cowboy steak ή και Côte de bœuf, είναι ένα μεγάλο και παχύ ribeye bone in, με οστό δηλαδή, που θυμίζει στην όψη μια μικρή tomahawk. Προτείνουμε να θωρακίσετε καλά τη μπριζόλα (searing) και μετά να συνεχίσετε με έμμεσο μέτριο ψήσιμο για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Γαστρονομικά η ξηρή ωρίμαση των 3 και πλέον εβδομάδων, θα δώσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της στο κρέας σε γεύση, τρυφερότητα, υφή και αρώματα.
Διατροφική Αξία
Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 247
Λιπαρά 19 g
Κορεσμένα λιπαρά 8,2 g
Χοληστερόλη 68 mg
Νάτριο 46 mg
Υδατάνθρακες 0 g
Πρωτεΐνη 20 g
Η διατροφική αξία είναι ενδεικτική
Προϊόν Μεταβλητού Βάρους*
Τα προϊόντα μεταβλητού βάρους τιμολογούνται μετά από ζύγιση, για τον λόγo αυτό το κόστος της παραγγελίας σας είναι ενδεικτικό και δεσμεύεται 15% του ποσού επιπλέον από την κάρτα σας. Εφόσον τιμολογηθεί η παραγγελία σας και προκύψει το τελικό ποσό της, το υπερβάλλον ποσό πέραν του ποσού αυτού, θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας.
€25,88