Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
SKU: ΕΙΔ0000010

T-bone Porterhouse steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδες 50€/kg

Κόντρα μπριζόλα με μεγάλο φιλέτο, η δεύτερη πιο δημοφιλής κοπή στον κόσμο, που συνδυάζει το strip steak με το tenderloin και απαιτεί ιδιαίτερη μαεστρία στο BBQ . Η Porterhouse κοπή προέρχεται από τους δύο τελευταίους σπονδύλους, όπου το φιλέτο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις απλές T-bone.

Την ίδια μαεστρία που απαιτεί στο ψήσιμο, απαιτεί και στην ωρίμανση. Ο Greek Butcher επιλέγει ωρίμανση 4+ εβδομάδων για την μπριζόλα Porterhouse, χρόνος που συνδυάζει όλα τα οφέλη της ωρίμανσης χωρίς να στεγνώσει το ευαίσθητο φιλέτο!

Διατροφική Αξία

Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 219
Λιπαρά 11,4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4,7 g
Χοληστερόλη 80 mg
Υδατάνθρακες 0 g
Πρωτεΐνη 27,3 g

Η διατροφική αξία είναι ενδεικτική

 

Προϊόν Μεταβλητού Βάρους*

Τα προϊόντα μεταβλητού βάρους τιμολογούνται μετά από ζύγιση, για τον λόγo αυτό το κόστος της παραγγελίας σας είναι ενδεικτικό και δεσμεύεται 15% του ποσού επιπλέον από την κάρτα σας. Εφόσον τιμολογηθεί η παραγγελία σας και προκύψει το τελικό ποσό της, το υπερβάλλον ποσό πέραν του ποσού αυτού θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

51,7569,00

Δείτε επίσης..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Εγγραφείτε στο Newsletter μας