Η κοπή του φιλέτου προέρχεται από ένα μυ που χρησιμοποιείται ελάχιστα. Είναι ίσως το πιο τρυφερό κομμάτι του βοδινού, εξού και η ονομασία του στην Αμερική (Tenderloin, tender=τρυφερός), προσθέτοντας και την 4 εβδομάδων, τουλάχιστον, ξηρή ωρίμανση πάνω στην ράχη του ζώου, αποκτά αρώματα και έντονη γεύση βοδινού και ξηρών καρπών ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κρέας που προτείνουμε για ταρτάρ ή καρπάτσιο και στο ψήσιμο όχι περισσότερο από μέτριο.
Για ολόκληρο φιλέτο ωρίμασης ή και όχι, παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά (2531021657)
Διατροφική Αξία
Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 324
Λιπαρά 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Χοληστερόλη 85 mg
Νάτριο 57 mg
Κάλιο 331 mg
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Πρωτεΐνη 24 g
Ασβέστιο 9 mg
Η διατροφική αξία είναι ενδεικτική
Προϊόν Μεταβλητού Βάρους*
*Σημείωση: Τα προϊόντα μεταβλητού βάρους τιμολογούνται μετά από ζύγιση, για τον λόγo αυτό το κόστος της παραγγελίας σας είναι ενδεικτικό και δεσμεύεται 15% του ποσού επιπλέον από την κάρτα σας. Εφόσον τιμολογηθεί η παραγγελία σας και προκύψει το τελικό ποσό της, το υπερβάλλον ποσό πέραν του ποσού αυτού, θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.
€17,71