Η λέξη καβουρμάς σημαίνει καβουρδισμένος και πρόκειται για ένα παραδοσιακό προϊόν από τη Θράκη. Ο καβουρμάς The Greek Butcher παρασκευάζεται από βόειο κρέας ξηρής ωρίμανσης και
επιλεγμένα μπαχαρικά υψηλής ποιότητας, τα οποία αφού μαγειρευτούν τοποθετούνται σε κυλινδρικά μπαστούνια και ψύχονται ώστε να σχηματίσουν το τελικό προϊόν. Καταναλώνεται ωμό, κομμένο σε φέτες ως συνοδευτικό για κρασί και αποστάγματα είτε μαγειρεμένος σε πίτες, με αυγά και σαγανάκι
Προϊόν Μεταβλητού Βάρους*
*Σημείωση: Τα προϊόντα μεταβλητού βάρους τιμολογούνται μετά από ζύγιση, για τον λόγo αυτό το κόστος της παραγγελίας σας είναι ενδεικτικό και δεσμεύεται 15% του ποσού επιπλέον από την κάρτα σας. Εφόσον τιμολογηθεί η παραγγελία σας και προκύψει το τελικό ποσό της, το υπερβάλλον ποσό πέραν του ποσού αυτού θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας.
€4,49