& whiskey sauce, iceberg, ντομάτα, αυγό και καπνιστό bacon από το rock chef Ιωάννη Μούντριχα!

Για το ροστί πατάτας :

Για τη Σως αναμιγνύουμε :

Τρόπος παρασκευής ροστί

Τρίβουμε την πατάτα στο ρεντέ και τη στραγγίζουμε από τα υγρά της. Αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε με τα χέρια μας μία επίπεδη κυκλική μάζα. Τηγανίζουμε μέσα σε λίγο βούτυρο σε δυνατή φωτιά και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρει χρώμα.

Για το Burger

Αναμιγνύουμε ελαφρά το Hard rock blend με whisky rub δίνουμε σχήμα και ψήνουμε σε τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το bacon μέχρι να χρυσαφίσει και μετά το αυγό.

Στήνουμε κατά σείρά

μπριός, σως, ροστί πατάτας , iceberg, ντομάτα, μπιφτέκι, αυγό και bacon και βάζουμε το καπάκι!

Μην ξεχάσετε να φρυγανίσετε τα ψωμάκια !

Βρείτε το σεφ στα social media

tiktok @chefioannismoudrihas

instagram @chef_ioannis_moudrihas