& whiskey sauce, iceberg, ντομάτα, αυγό και καπνιστό bacon από το rock chef Ιωάννη Μούντριχα!
Για το ροστί πατάτας :
- 1 μεγάλη πατάτα
- 20 γρ λιωμένο βούτυρο
- 50 γρ γκούντα τριμμένο
- Πιπερι
- 1 κ.γ εστραγκόν
- 5 γρ καπνιστή πάπρικα
Για τη Σως αναμιγνύουμε :
- 2 κ.σ μαγιονέζα
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.σ whisky sauce
Τρόπος παρασκευής ροστί
Τρίβουμε την πατάτα στο ρεντέ και τη στραγγίζουμε από τα υγρά της. Αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε με τα χέρια μας μία επίπεδη κυκλική μάζα. Τηγανίζουμε μέσα σε λίγο βούτυρο σε δυνατή φωτιά και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρει χρώμα.
Για το Burger
Αναμιγνύουμε ελαφρά το Hard rock blend με whisky rub δίνουμε σχήμα και ψήνουμε σε τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το bacon μέχρι να χρυσαφίσει και μετά το αυγό.
Στήνουμε κατά σείρά
μπριός, σως, ροστί πατάτας , iceberg, ντομάτα, μπιφτέκι, αυγό και bacon και βάζουμε το καπάκι!
Μην ξεχάσετε να φρυγανίσετε τα ψωμάκια !
Βρείτε το σεφ στα social media
tiktok @chefioannismoudrihas
instagram @chef_ioannis_moudrihas