Είστε έτοιμοι για το απόλυτο double trouble burger;
Ένα burger για δυνατούς παίκτες και όχι μόνο!
Χρησιμοποιούμε Κιμά Burger από βόειο κρέας μακράς ξηρής ωρίμανσης τουλάχιστον 8 εβδομάδων. Τα αρώματα και οι γεύσεις της ωρίμανσης θα κατακλύσουν το στόμα με την μοναδική umami αίσθηση .
Υλικά που χρειαζόμαστε:
- 2 Dry Aged Burger των 180gr
- Μπριός
- Μαρούλι – Ντομάτα
- Καραμελωμένα κρεμμύδια
- Μια φέτα από ένα καλό τυρί cheddar
- Sauce με λάχανο και πίκλες
Εκτέλεση
Πλάθουμε απαλά τα burger με αλάτι βράχων και πιπέρι. Ψήνουμε κατα προτίμηση σε μαντέμι ή καλό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά στην αρχή και μεσαία μετά.Προτείνουμε μέτριο ψήσιμο καθώς ο κιμάς burger είναι μακράς ωρίμανσης.
Στήνουμε το burger μας και ο αγώνας ξεκινά!