Στην Κρήτη συνήθιζαν να καλύπτουν το τυρί με φύλλα θρούμπης για να αναδειχθεί η γεύση του.
Η παλαιωμένη Γραβιέρα με Θρούμπι είναι εμπνευσμένη από αυτή τη διαδικασία, με τη διαφορά ότι το θρούμπι προστίθεται με το χέρι σε κάθε κεφάλι ξεχωριστά, επιτρέποντας έτσι στα αρώματά του να το εμπλουτίσουν με μια ελαφρώς πικάντικη γεύση.
Ταιριάζει πολύ ωραία με λευκό κρασί Μαλαγουζιά και συνοδεύεται με πιτάκια, λιαστή ντομάτα και ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.