Το Κρητικό θυμάρι, ονομαστό για την ποιότητα και τα αρώματά του, δεν θα μπορούσε να λείπει από την, εξαιρετικής ποιότητας, κρητική γραβιέρα.
Η παλαιωμένη γραβιέρα με θυμάρι παράγεται στην Κρήτη με πρόβειο και λίγο κατσικίσιο γάλα παραγωγών της περιοχής, με παραδοσιακή συνταγή κατά την οποία προστίθεται κρητικό θυμάρι στο τυρί δίνοντάς του έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το θυμάρι ταιριάζει άριστα με τα αρώματα της γραβιέρας.
Συνδυάστε το με λευκό κρασί από την ποικιλία Ροδίτης και συνοδεύστε με κρητικό παξιμάδι, ελιές και ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.