Μια μοναδική γραβιέρα σε κόκκινο κρασί από την Κρήτη.
Παρασκευάζεται κυρίως με πρόβειο γάλα, δίνοντας μια πλούσια γεύση ενώ η μοναδικότητά του βασίζεται στον εκπληκτικό συνδυασμό τυριού και κρασιού, αφού παλαιώνει αργά σε οινολάσπες από επιλεγμένη ποικιλία κρασιού ξινόμαυρου.
Έχει πλούσιο άρωμα και γεύση, έντονο και τολμηρό χαρακτήρα.
Συνδυάζεται με ερυθρό κρασί από την ποικιλία Ξινόμαυρο και συνοδεύεται με ψημένο ψωμί, ντοματίνια και καρύδια.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.