SKU: ΕΙΔ0000010

T-bone Porterhouse steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδες 60€/kg

Κόντρα μπριζόλα με μεγάλο φιλέτο, η δεύτερη πιο δημοφιλής κοπή στον κόσμο, που συνδυάζει το strip steak με το tenderloin και απαιτεί ιδιαίτερη μαεστρία στο BBQ . Η Porterhouse κοπή προέρχεται από τους δύο τελευταίους σπονδύλους, όπου το φιλέτο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις απλές T-bone.

Την ίδια μαεστρία που απαιτεί στο ψήσιμο, απαιτεί και στην ωρίμανση. Ο Greek Butcher επιλέγει ωρίμανση 4+ εβδομάδων για την μπριζόλα Porterhouse, χρόνος που συνδυάζει όλα τα οφέλη της ωρίμανσης χωρίς να στεγνώσει το ευαίσθητο φιλέτο!

Διατροφική Αξία

Ποσότητα ανά 100 g
Θερμίδες (kcal) 219
Λιπαρά 11,4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4,7 g
Χοληστερόλη 80 mg
Υδατάνθρακες 0 g
Πρωτεΐνη 27,3 g

Η διατροφική αξία είναι ενδεικτική

 

Προϊόν Μεταβλητού Βάρους*

Τα προϊόντα μεταβλητού βάρους τιμολογούνται μετά από ζύγιση, για τον λόγo αυτό το κόστος της παραγγελίας σας είναι ενδεικτικό και δεσμεύεται 15% του ποσού επιπλέον από την κάρτα σας. Εφόσον τιμολογηθεί η παραγγελία σας και προκύψει το τελικό ποσό της, το υπερβάλλον ποσό πέραν του ποσού αυτού θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Price range: €62,10 through €82,80

Δείτε επίσης..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Εγγραφείτε στο Newsletter μας