Η Συριανή γραβιέρα μας οδηγεί στο κοσμοπολίτικο νησί της Σύρου και παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια στο νησί.
Με βάση την παραδοσιακή συνταγή, αυτή η γραβιέρα ωριμάζει αργά για 8 μήνες σε ιδανικές συνθήκες για να αποκτήσει την ιδιαίτερη και διάσημη γεύση της, αλλά και τα υπέροχα αρώματά της.
Συνδυάστε τη με ασύρτικο λευκό κρασί. Ταιριάζει επίσης με ψωμί με μαγιά, άγρια ρόκα και σταφίδες.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.